Komplette Slankepakker

Komplette Slankepakker

Komplette pakkeløsninger med kaloriberegnet innhold og brukerveiledning finner du her. Alle måltidene har lavt innhold av karbohydrater, og er en drøm å bruke. Nå er det ikke lengre en unnskyldning for å ikke spise sukkerfritt og mat med lite karbohydrater vi leverer deg dette spiseklart. Våre pakkeløsninger kan bidra til forbedret BMI*. Pakkeløsningene inneholder alle dagens måltider levert på døren. Vi har satt sammen effektive pakkeløsninger som dekker alle dine daglige måltider. Følg våre råd, og oppnå de resultatene du ønsker deg. Endret livsstil får du med på kjøpet.

Våre sukkerfrie, glutenfrie og kalori beregnede pakkeløsninger med lavt innhold av karbohydrater er storfavoritter for å redusere vekt og forbedre din personlige BMI.

*BMI - BMI står for Body Mass index er et måleparameter på forholdet mellom muskler og fett. BMI er den mest utbredte måleenheten når vi snakker sunn kroppsvekt. Man beregner BMI ved å dividere kroppsvekt (i kilo) med høyde (i meter) i annen. BMI gir et bedre bilde av om du har en sunn kroppsvekt enn vekt i kilo fordi den også tar høyden med i beregningen. BMI er den offisielle måleenheten for over-, normal- og undervekt, og den brukes blant annet av Verdens helseorganisasjon (WHO).