Komplette Slankepakker

Komplette Slankepakker

Komplette slankepakker med alle dagens måltider levert på døren. Enklere blir det ikke. Alle måltidene har REDUSERT innhold av karbohydrater passer i LCHF - 5+2 Diet - Ketogen diet og er en drøm å bruke. Alle måltider er spiseklart og kaloriberegnet, du trenger ikke lage mat selv. Vi gjør det enkelt å redusere vekt og endre livsstil. Våre pakkeløsninger for å redusere vekt og kan bidra til forbedret BMI*. Pakkeløsningene inneholder alle dagens måltider levert på døren. Vi har satt sammen effektive pakkeløsninger som dekker alle dine daglige måltider. Følg våre råd, og oppnå de resultatene du ønsker deg. Endret livsstil får du med på kjøpet.

Våre sukkerfrie, glutenfrie og kalori beregnede slankepakker med lavt innhold av karbohydrater er storfavoritter for å redusere vekt og forbedre din personlige BMI.

Komplette slankepakke menyer - LCHF - 5+2 - Ketogen - Ketose - Lavkalori - Livsstils menyer og pakkeløsninger, du velger, vi leverer rett hjem.

*BMI - BMI står for Body Mass index er et måleparameter på forholdet mellom muskler og fett. BMI er den mest utbredte måleenheten når vi snakker sunn kroppsvekt. Man beregner BMI ved å dividere kroppsvekt (i kilo) med høyde (i meter) i annen. BMI gir et bedre bilde av om du har en sunn kroppsvekt enn vekt i kilo fordi den også tar høyden med i beregningen. BMI er den offisielle måleenheten for over-, normal- og undervekt, og den brukes blant annet av Verdens helseorganisasjon (WHO).

LCHF – Redusert innhold av karbohydrater – Glutenfritt – 5+2 Diett – Ketogen Diett – Ketose.
Komplette slankepakker, se vårt store utvalg av pakkeløsninger, diett typer og livsstilspakker for en lettere hverdag. Det har aldri vært enklere å gå ned i vekt. La oss være med deg på veien og gjøre det enkelt. Med våre komplette slankepakker levert rett hjem garanterer vi resultater og vektreduksjon. Kontakt oss for valg av slankepakke om du er i tvil om hva du skal velge.