• GARANTERT EFFEKT
  • NORSKE RÅVARER
  • LEVERT PÅ DØREN

LEVERING FRA DIN HELSEMAT AS

Din Helsemat AS – Spiseklar mat med lavt innhold av karbohydrater levert på døren

Din Helsemat AS leverer mat med lavt innhold av karbohydrater, uten gluten og uten sukker hjem på døren. Våre spiseklare måltider passer de aller fleste som vil endre sitt kosthold og oppnå varige endringer og resultater.

Måltidene produserer i Vestfold, Stokke med de beste råvarer og nøye sammensatte oppskrifter.
Produktene fryses etter produksjonen og leveres hjem til deg på døren som komplette menyer.

Vår Fraktmåte

Alle våre forsendelser leveres med Express over natten. Våre varer sendes som frysevarer så vi er veldig opptatt av trygg transport og presise leveranser. Transporten koster litt ekstra, men vareverdien er høy, så kun den beste og raskeste fraktmetoden er god nok for våre leveranser. Vi setter stor lit til vår transportør Posten på at varer kommer trygt og effektivt frem til deg.

Tidspunkt for leveranser

Med Express levering er forsendelsen fremme hos deg dagen etter varene faktisk sendes. I storbyer og større tettsteder leveres varene innen klokken 09.00 dagen etter, i mindre utstrakte steder innen klokken 16.00.

Det er viktig å merke seg at leveringshastigheten gjelder fra faktisk sendetidspunkt for varene. Ikke når du legger ordren. Av forskjellige årsaker kan det være noe behandlingstid på ordrene før ordren sendes. Følg med på sporingen og SMS varsel vi sender når varene er på vei til deg.

Hvilke dager sender vi

Mandag – Torsdag
FredagIngen sendinger *
Lørdag og søndag - Ingen sendinger *

* Mrk: Vi sender ikke varer på fredager da Posten ikke har utlevering av Express forsendelser lørdag og søndager..

Viktig mottaksinformasjon

Rett etter mottakelse må du pakke ut måltidene å legge dem i din fryser. De måltidene du umiddelbart skal bruke de neste 2-3 dagene setter du i kjøleskap.

Forsiktighet

- Varetransporten inneholder tørris
- Ikke la barn åpne pakken

Når du åpner pakken vil du finne (2-6 stk) poser med tørris. I de fleste tilfeller er tørrisen gått over i gassform og er tomme, men for din sikkerhet er det viktig at du bruker hansker, gryteklut eller noe annet når du tar ut posene. Posene kan kastes i vanlig søppel sortert for plast.

Retur av varer

Utleverte varer kan ikke returneres. Alle rettene leveres fryst for å sikre kvalitet. Når fryste varer er tatt ut av fryserommet for hjemlevering er den såkalte frysekjeden brutt – Vi behandler da varene som ferske varer. Det betyr at angrerett på denne type varer faller under unntak fra angreretten. Ref. Forbrukerrådets sider.

Dette gjelder selvfølgelig ikke varer som det mot formodning skulle være noe galt med. At varer ikke faller i smak gir ikke grunnlag for retur.

Vi er opptatt av matsikkerhet og ber om forståelse for at vi ønsker å gi alle våre kunder den tryggheten som forventes. Naturligvis vil vi behandle enhver henvendelse både positivt og løsningsorientert. Men vi ber om forståelse for den grunnleggende matsikkerheten til alles beste.