[[ $t('our_vision.title') ]]

[[ $t('our_vision.title') ]]

Vi ønsker å hjelpe deg til å spise riktig!

Din Helsemat skal dekke et behov for deg som har ønske om å spise riktig – Vi vet at tid og matkunnskap hindrer mange å nå sine mål. Vi har utviklet en serie unike retter som både er Glutenfri, uten tilsatt sukker, meget lavt innhold av karbohydrater og retter som er uten melk eller høyt på protein.

La oss frigjøre din dyrebare tid og hjelpe deg med å spise riktig. Vi leverer det du trenger på døren. Det eneste du trenger å gjøre er å varme maten selv.

Det er dessverre tusenvis av personer som har forskjellige typer matintoleranse. De mest utberedte er intoleranse for gluten og melkeprodukter. Diabetikere er en stor gruppe som har behov for kontroll av sukker og karbohydrater, og ikke minst barn med spesialbehov i sitt kosthold for å fungere optimalt. Din helsemat har utviklet et stort utvalg retter for disse gruppene.

Hos Din helsemat velger du retter etter ditt behov og dine målsettinger, og benytt deg gjerne av våre pakkeløsninger med kaloriberegnede ukes menyer.

Vårt motto er spis deg frisk, slank og sterk. Ingen pulver eller magiske piller kan erstatte mat når det gjelder å oppnå varig livsstilsendring, tilskudd kan være et hjelpemiddel, men ikke løsningen. Våre store utvalg av ferdig komponerte måltider er bygget på de fineste råvarene som er håndplukket av våre folk. De er nøye sammensatt av våre ekspertkokker for å komponere retter med spesifikke kalori og kostholds mål.

Din Helsemat leverer Slankemat, Glutenfri mat, kosthold, retter uten melk/melkeprodukter og Kosthold med svært lite karbohydrater – Lavkarbo Proteinrik mat. Hos Din Helsemat finner du matretter som passer til et aktiv livsstil

Det finnes mange ernæringsmessige behov, vårt arbeid med å utvikle nye og unike måltider og utvide sortimentet jobber vi kontinuerlig med. Din Helsemat skal være din partner om du ønsker å spise glutenfritt, lavkarbo, proteinrikt eller ganske enkelt ønsker å ta vare på deg selv og gå ned i vekt. Gjennom vårt store utvalg av menyer og retter hjelper vi deg til å finne motivasjon til å spise riktig.