• GARANTERT EFFEKT
  • NORSKE RÅVARER
  • LEVERT PÅ DØREN

VÅR VISJON

Vi ønsker å hjelpe deg til å spise riktig!

Din Helsemat skal dekke et behov for deg som har ønske om å spise riktig med et moderat kaloriinntak – Vi vet at tid og matkunnskap hindrer mange å nå sine mål. Vi har utviklet en serie unike retter som både er Glutenfri, uten tilsatt sukker, og har meget lavt innhold av karbohydrater, vi har også retter som er uten melk eller inneholder mye protein.

La oss hjelpe deg og nå dine mål og frigjøre din dyrebare tid til å nye livet. Med våre spiseklare retter er det enklere å spise riktig og regelmessig. Vi leverer det du trenger på døren. Det eneste du behøver å gjøre er å varme maten selv.

Det er dessverre tusenvis av personer som har forskjellige typer matintoleranse. De mest utberedte er intoleranse for gluten og melkeprodukter. Mange ønsker og har også behov for et kontrollert inntak av sukker og karbohydrater, og samtidig unngå gluten. Din Helsemat har utviklet et stort utvalg spiseklare produkter og måltider for disse behovene.

Hos Din Helsemat velger du retter etter ditt behov og dine målsettinger, og benytt deg gjerne av våre pakkeløsninger med kaloriberegnede ukes menyer.

Ved å spise riktig er det enklere å oppnå bedre livskvalitet og energi. Ingen pulver eller magiske piller kan erstatte mat når det gjelder å oppnå varig livsstilsendring, tilskudd kan være et hjelpemiddel, men ikke løsningen. Vårt store utvalg av spiseklare måltider er bygget på de fineste råvarene som er håndplukket av våre folk. De er nøye sammensatt for å komponere retter med spesifikke kalori og kostholds mål.

Din Helsemat leverer spiseklare retter med svært lite karbohydrater, alle retter er glutenfri, uten tilsatt sukker. Hos Din Helsemat finner du matretter som passer til en aktiv og positiv livsstil.

Det finnes mange ernæringsmessige behov, vårt arbeid med å utvikle nye og unike måltider og utvide sortimentet jobber vi kontinuerlig med. Din Helsemat skal være din partner om du ønsker å spise glutenfritt, ønsker et lavt inntak av karbohydrater, ønsker proteinrikt kosthold eller ganske enkelt ønsker å ta vare på deg selv og gå ned i vekt. Gjennom vårt store utvalg av menyer og retter hjelper vi deg til å finne motivasjon til å spise riktig.